Waarom een website de klantenkring van je bedrijf vergroot

Een website is de eerste indruk van uw bedrijf. Uw website is uw digitale etalage en het is belangrijk om een goede te hebben. Een website kan uw klantenbestand vergroten door het voor hen gemakkelijker te maken u te vinden. Het kan u ook helpen nieuwe klanten aan te trekken door hen een beter begrip te geven van wat uw bedrijf doet en de diensten die zij aanbieden. 

Het belangrijkste bij het maken van een website is om er zeker van te zijn dat deze de persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelt, maar ook alle benodigde informatie bevat waar potentiële klanten naar op zoek zijn. . Het maken van een website is een iteratief en continu proces, aangezien elk bedrijf verandert naarmate het groeit. , dus het ontwerp en de inhoud van uw website moeten voortdurend veranderen om mensen geïnteresseerd te houden. 

Dingen om te onthouden: 

  • Inhoud is wat een bedrijf succesvol maakt. De website moet aantonen dat u kwaliteitsproducten en -diensten heeft. 
  • Zorg ervoor dat uw site een duidelijke navigatiebalk heeft met gemakkelijke toegang tot alle belangrijke pagina’s op uw site. , inclusief uw home- en over ons-pagina’s. 
  • Zorg voor een duidelijke call-to-action op alle belangrijke pagina’s, zoals wat je bedrijf doet en hoe je bereikbaar bent. . 4. 
  • Mobielvriendelijk De gemiddelde persoon brengt 3 uur per dag door op zijn mobiele apparaat. Zorg ervoor dat uw website mobielvriendelijk is, zodat mensen er gemakkelijk toegang toe hebben, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Geen tijd om dit zelf te doen? Laat dan een website maken door een professional! Webaware maakt Webdesign in Amsterdam mogelijk.

Verschillende soorten verhuispakketten, ideaal voor elke verhuizing

Ga jij binnenkort verhuizen? Of wil je je oriënteren op de mogelijkheden bij een verhuizing? Dan helpen wij je graag verder. Bij het verhuizen zijn er een hoop zaken die geregeld moeten worden. Een drukke periode dus voor personen die hierbij betrokken zijn. En om het voor u zo makkelijk als mogelijk te maken heeft goedkoopverhuismateriaal.nl speciaal verhuispakketten samengesteld. Er zijn 12 verschillende verhuispakketten, zodat er altijd wel een pakket is wat goed aansluit op uw wensen.

Waar bestaat een verhuispakket uit?
Een verhuispakket varieert in grootte en dus ook in inhoud. Het kleinste pakket is gebaseerd op een verhuizing voor 1 persoon en bestaat uit 10 verhuisdozen, 5 boekendozen en verschillende verhuismaterialen. Dit pakket bestelt u al voor €39,99. Het grootste pakket is een professioneel verhuispakket voor 6 personen en bestaat uit 60 verhuisdozen, 30 boekendozen en verhuismateriaal. Tussen deze twee pakketten zitten dus nog genoeg varianten om uit te kiezen. We hebben ook garderobedozen.

De verhuismaterialen die bij elk pakket zitten bestaan uit matrashoezen, etiketten, tape en markeerstiften. Bij alle pakketten zit ook nog noppenfolie, wat het inpakken van glas- en aardewerk makkelijker maakt en meer bescherming biedt. Dit is als extra voor de vloeipapier.

De complete pakketten worden geleverd in heel Nederland en België. Indien je voor 15:00 uur ’s-middags bestelt, staat het de volgende dag op je deurmat. Snel en makkelijk geregeld dus!

Hoeveel verhuismateriaal heb ik nodig?
Hoeveel verhuismateriaal je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw woning en wensen. Op onze website vindt je een betrouwbare indicatie van wat klanten gemiddeld genomen nodig hebben wij een verhuizing. Deze pakketten zijn daarom gebaseerd op het aantal personen. Indien u denkt dat er meer materiaal nodig is, heeft u altijd de mogelijkheid om materialen los bij te bestellen. Echter zijn onze pakketten vaak tot 10% goedkoper dan de losse materialen.

Komt u er niet uit? Dan staan wij voor u klaar en denken graag mee in de mogelijke oplossingen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch. De contactgegevens hiervoor kunt u terugvinden op onze website. Wij helpen u graag met de volgende stap in uw leven!

Waarom een bedrijfspresentatie zorgt voor meer klanten

Geen tweede kans voor een eerste indruk

Zoals het hierboven al staat, we hebben geen 2 kansen om een 1e indruk te maken. Dus moeten we ervoor zorgen dat die 1e indruk knallend is. Hoe doen we dat, door de klant bijvoorbeeld een presentatie te geven, deze presentatie moet een duidelijk beeld vormen van de missie en visie van het bedrijf en hoe ze daarmee te werk gaan. Dit geeft een professionele 1e indruk. Door de klant deze presentatie met het gepaste enthousiasme te geven en een bak koffie te geven zal deze zichzelf een duidelijk beeld van jullie bedrijf geven. Dit stimuleert de klant richting een positief besluit om klant te worden. Een belangrijke tip tijdens het geven van een bedrijfspresentatie is jezelf de vragen te stellen en die te beantwoorden, Wie ben ik? Wat doe ik hier? Hoe gaan we te werk in dit bedrijf? Wat kan de klant verwachten? Op zulke vragen kan de eventuele klant zich inwerken. 

Verstandiger om het te laten maken?

Bedrijfspresentatie laten maken of zelf een presentatie in mekaar knutselen?, dan is het laten maken meestal de beste keuze, de bedrijven die dit uitvoeren doen dit aan de hand van een hoop vuistregels die het beste werken om de klant een zo duidelijk en informatief mogelijk beeld te geven. Het klinkt natuurlijk vrij simpel om een PowerPoint bedrijfspresentatie te maken maar het zal best tegenvallen om een veelzijdige presentatie te maken, hoeveel tekst moet ik gebruiken? Hoe houd ik de aandacht erbij? Wat vertel ik wel en niet over ons bedrijf? Hoe verstandig is het om de resultaten van onze klanten te laten zien? Op zulke vragen hebben bedrijf die bedrijfspresentaties maken wel degelijk een antwoord. 

Met wat voor levertijden krijg ik te maken?

U vraagt zich misschien wel af hoelang het duurt voordat u dan die PowerPoint bedrijfspresentatie binnen krijgt via de mail. Hier hebben veel bedrijven een simpel antwoord voor, wanneer uw deadline is hebben wij hem af. Natuurlijk als de deadline dezelfde middag is word dat wat krapjes maar professionals hebben over het algemeen niet zo lang nodig om uw presentatie compleet naar uw voorkeuren op te sturen! 

IT uitbesteden, waarom wel en waarom niet doen

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun IT gewoon in house te doen, maar steeds vaker kiezen bedrijven ervoor hun IT uit te besteden en daar hebben zij goede redenen voor. Voor beide valt wel het een en ander te zeggen, vandaar dat we alle voor- en nadelen even op een rijtje zetten zodat je zelf een beslissing kunt maken.

Waarom IT uitbesteden aan een specialist?

Het grote voordeel van het uitbesteden van IT of ICT is dat je te maken hebt met een echte specialist. Iemand (of een bedrijf) dat dagelijks hiermee bezig is en specifieke vaardigheden heeft de processen goed kan bepalen en hierop ook direct acties uit kan zetten. Daarnaast maak je geen extra kosten aan (overhead) personeel en kun je de capaciteit elders inzetten. Daarbij is het niet zo dat alleen grote partijen kiezen voor het uitbesteden van hun IT ook ZZP’ers en MKB bedrijven kiezen er meermaals voor hun IT uit te besteden. Sterker nog, in de meeste gevallen zijn het ook daadwerkelijk de kleine bedrijven en ZZP’ers die ervoor kiezen hun IT ergens anders neer te leggen. Voor sommige onderdelen zoals een cloud migratie is veel kennis nodig om alles soepel te laten verlopen.

IT inhouse doen

Naast de voordelen van het uitbesteden van IT, kiezen nog steeds veel partijen om het inhouse te doen en daar hebben zij hun redenen voor. Je kunt één persoon verantwoordelijk maken hiervoor en deze persoon is dan ook de hele werkweek beschikbaar om direct zaken omtrent de ICT op te pakken. Als je het bij een bedrijf neerlegt ben je afhankelijk van hun beschikbaarheid en moet je je daaraan aanpassen. Als iets op korte termijn moet gebeuren is het dus eenvoudiger om direct de verantwoordelijke intern hiervoor te benaderen. Verder kan het natuurlijk ook een kostenplaatje zijn. Iemand intern de IT op laten pakken, naast zijn overige werkzaamheden is voordeliger. Als de taken niet te geavanceerd zijn, is het dus ook goed mogelijk dat er intern de nodige zaken te doen zijn.

Conclusie

Er is niet een duidelijke en eenduidige conclusie, want het hangt er vooral vanaf. Kies je voor gemak en kwaliteit dan kun je het beste kiezen voor IT sourcing en het een andere partij laten oppakken. Wil je kosten besparen en intern een verantwoordelijke aanwijzen met de juiste kennis dan kun je goed kiezen om dit inhouse te doen. Voor beide zijn voordelen en nadelen te bedenken en het hangt er dus met name vanaf waar je de focus wilt aanbrengen.

Wat kan een Google Ads specialist voor jouw onderneming betekenen?

Adverteren via zoekmachines als Google en Bing kan ontzettend interessant zijn voor het realiseren van extra omzet. Het is wel belangrijk dat je website goed ingericht is voor conversie en dat mensen daadwerkelijk een aanvraag kunnen doen. De voorbereiding, het zoekwoordenonderzoek en de strategie, is vaak nog belangrijker dan de uitvoering en optimalisatie. Dit met name doordat een goede voorbereiding ervoor zorgt dat je goed in kaart brengt waar kansen liggen, maar ook waar onmogelijkheden en issues zitten. 

Wanneer starten met Google Ads?

Zoals hierboven al benoemd is het belangrijk dat je website klaar is voor conversie. Word ik op de website goed begeleid en is er een zichtbare customer flow / journey. Een trage website met weinig productomschrijving of een ontbrekende uitleg over de diensten gaat je conversies kosten. Zorg er dus eerst voor dat je website goed werkt, de producten goed naar voren komen met de juiste specificaties en images. Pas daarna kun je nadenken over wat je wilt gaan doen met Google Ads. Daarna start je met het zoekwoordenonderzoek en stippel je een strategie uit. Je wilt iedere euro die je besteed zo goed mogelijk inzetten en het is ontzettend zonde als je kansen onbenut laat. 

Google Ads uitbesteden of zelf doen?

Waarschijnlijk een vraag die iedere ondernemer zichzelf weleens heeft gesteld. Moet ik iemand aannemen om mijn Google Ads campagnes te draaien, uitbesteden of moet ik er zelf mee aan de slag gaan. Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, helaas. Waar voor de ene campagne je deze prima zelf op kunt zetten, is het vaak toch wel handig als een Google Ads specialist naar je campagnes kijkt. Nieuwe campagnes opzetten en optimaliseren is eenvoudiger als je je dagelijks bezighoudt met Google Ads. Google ads uitbesteden kan heel handig zijn vanaf een minimale besteding aan advertentiekosten. 

Iemand aannemen als specialist kan ook een behoorlijke kostenpost zijn, dus het is ook niet altijd handig om een fulltime of parttime medewerker aan te nemen. Kleine campagnes kun je soms al voor een paar uur per maand bij een ZZP’er of een Google Ads bureau kwijt. 

Wat is het belang van een gebruiksvriendelijk design voor je site?

Als je op een website komt wil je dat alles duidelijk, gebruiksvriendelijks en mooi eruitziet. Ook als je zelf een website beheert of een website hebt wil je dat alles voor een klant duidelijk en goed eruitziet. Om een gebruiksvriendelijke website aan te bieden moet je op een aantal dingen letten. Deze tips en tricks vind je in deze blog!

Homepagina

Als er iets van groot belang is het de homepagina. Dit is het eerste wat mensen zien en waar de bezoeker beslist op jouw pagina te blijven of zich te verplaatsen naar andere website. Een homepagina moet dus een gebruiksvriendelijk design hebben om goed over te komen. Vaak zien wij bij het open klikken van de website erg lelijke of onduidelijke plaatsen, probeer dit echt te voorkomen. Hierop knapt zeker 60% van jouw bezoekers op af. Er moet bij de eerste oogopslag gelijk bekend zijn wat doet jouw bedrijf, wat bieden ze aan en waar kunnen de bezoekers informatie vinden.

Telefoon

Wat vaak vergeten wordt is dat veel mensen ook hun telefoon je website opzoeken. Websitemakers besteden hier geen aandacht bij de landingspagina maken. Hierdoor zie je dat daar vaak veel fouten inzitten en het niet soepel loopt, ook hierdoor verlies je weer meerdere klanten. Wat daarnaast ook niet vergeten moet worden is dat je veel verschillende soorten telefoons hebt waardoor je dat allemaal moet testen hoe het staat en of het klopt.

Ook is het goed te kijken naar welke website software wil je gebruiken, soms kunnen bepaalde elementen in de website software goed aansluiten bij jouw behoeftes.

NAW-gegevens

Vaak ben je verplicht gegevens als bedrijf je NAW-gegevens (algemene voorwaarden, privacy statement en eventuele disclaimer) op je website te vermelden. Let op dat deze duidelijk zichtbaar zijn.

Zoekmachine belang

Bijna geheel Nederland zit op de zoekmachine ‘Google’, dit is niet erg maar hier moet wel aandacht aan besteed worden. Om gevonden te worden in Google moet je wel zorgen dat je zichtbaar bent. Zeker bij het opzetten van een landingspagina is het van belang dat je overlegt met je website maker op welke zoekwoorden jij gevonden wilt worden, hierop kan je dan extra sturen en word je beter gevonden. Zoekwoorden noemen ze ook wel keywords en laten zien wat past bij jouw bedrijf en welke producten/diensten je aanbiedt.

Verschil links en rechts

Het klinkt misschien gek maar er is weldegelijk verschil tussen informatie links of rechts plaatsen op je website. Het is namelijk bewezen dat lezers van linksboven naar rechtsonder lezen en dan van linksonder naar rechtsboven, dit betekent dat als jouw website linksboven niet boeiend en pakkend is je de helft van je klanten verliest. Belangrijke en interessante dingen plaatst je dus linksboven om je klant op de website te houden en jouw product/dienst aan te schaffen.

Maak gebruik van dedicated hosting

Ben je al bekend met dedicated hosting? Mocht je dit nog niet zijn, dan is het goed om je hier als ondernemer in te verdiepen. Het kan er namelijk voor zorgen dat jouw website veel beter gaat werken. Jouw website moet immers op ieder moment van de dag werken, zodat klanten de spullen en diensten aan kunnen schaffen op het tijdstip dat hun het beste uitkomt. Een van de specialisten die je in kunt schakelen is Snel.com. Maar waarvoor zou je aan de slag gaan met een specialist voor de hosting van jouw website?

Veel verantwoordelijkheden bij dedicated hosting

Dedicated hosting is het hosten van jouw website door een server te huren. Je bent de enige gebruiker, waardoor je ook veel vrijheden hebt. Je ziet niet vast aan een standaard inrichting van de server, maar kunt dit volledig zelf dien. De provider is wel verantwoordelijk voor de hardware, maar de software moet je dus altijd zelf verzorgen. Je zult dus wel verstand van zaken moeten hebben om het beheer van de server uit te kunnen voeren. Je kunt echter wel op een goedkope manier zorgen dat jouw website blijft draaien en ook bereikbaar blijft voor klanten.

Specificaties bepalen de uiteindelijke maandprijs

Wanneer je aan de slag gaat met dedicated hosting heb je vaak een server die geleverd wordt met de standaard geïnstalleerde software. Afhankelijk van jouw wensen kunnen hier andere specificaties aan vast gehangen worden. Deze specificaties bepalen ook weer de hoogte van het bedrag dat jij per maand moet gaan betalen voor de hosting. Je moet daarom goed gaan kijken of je voldoende financiële middelen hebt om dit te doen. Echter is het de investering wel meer dan waard, omdat je ervan verzekerd bent dat jouw website volledig blijft werken als je de server onderhoudt.

Een goed werkende website voor meer omzet

Dedicated hosting is voornamelijk geschikt voor de grote websites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan webshops. Hier is gedurende de dag veel verkeer op te vinden, waardoor de website ook veel te verduren heeft. Dit kan ervoor zorgen dat de server traag wordt als je met een andere hosting aan de slag gaat. Als je zelf de server onderhoudt, kun je snel inspringen bij eventuele problemen. Jouw klanten gaan hierdoor niet naar de concurrentie. Jouw omzet kan alleen maar gaan groeien wanneer er meer klanten de producten en diensten aanschaffen die jij aanbiedt.

Geen vertragingen en veel voordelen behalen

Je kunt er dus alleen maar voordelen aan behalen dat je dedicated hosting toepast op jouw website. De soepele server zorgt ervoor dat je geen vertragingen oploopt op de website. Klanten kunnen soepel doorklikken naar de verschillende producten en diensten en zullen in een korte tijd alle informatie krijgen die ze nodig hebben. Jouw omzet groeit en je merkt ook dat klanten vaker contact op gaan zoeken om nog meer informatie aan te vragen. Jouw klantcontact kan dus nog beter worden en jouw bedrijf gaat alleen maar groeien. Maak daarom jouw investering in deze servers.

Dedicated server hosting vind je via Snel.com!

Mondkapjes voor op een feest een aanvulling op de basisregels

Ben jij op zoek naar mondkapjes voor op een feest dan moet je je realiseren dat feestjes de komende maanden even niet meer hetzelfde zullen zijn. Het is namelijk niet toegestaan om met meer dan 4 mensen bij elkaar te komen en grote feesten zijn daarom even niet mogelijk. Tijdens een feestje zijn dan nog steeds de basisregels geldig, maar het is geen slecht idee om ook aan mondkapjes voor op een feest te denken. Hier lees je over het dringende advies van de overheid en waarom mondkapjes ook bij een feest van toepassing zijn.

Mondkapjes voor op een feest: volg eerst de basisregels

Mondkapjes zijn op een feest niet verplicht. Er wordt wel verwacht dat alle 4 volwassenen zich tijdens het feest aan de basisregels houden. De basisregels zijn overigens in alle situaties geldig, ongeacht of je een mondkapje draagt of niet. Zelfs met een mondkapje mag je niet bij je vriendin achterop de fiets omdat je geen 1,5 meter afstand kan houden. De basisregels ken je ongetwijfeld en bestaan onder andere uit: in je elleboog hoesten, druktes vermijden, handen wassen en van huis werken. Volg op een feest altijd de basisregels, of je nu een mondkapje draagt of niet.

Wel of geen mondkapjes op?

Vervolgens moet je je afvragen of je wilt dat de bezoekers van jouw feest wel of geen mondkapjes dragen. Er zijn maar vier mensen, maar het is altijd mogelijk dat één van hen onbewust drager is van het virus. Je kunt de regels op je feest gelijk maken aan het advies dat geldt voor mensen in restaurants. Als iedereen een plek heeft, dan is 1,5 meter afstand belangrijk. Zit je op je plek, dan is het dragen van een mondkapje niet nodig. Als je rondloopt om naar het toilet te gaan of om iets anders te doen, dan doe je je mondkapje op.

Een beetje overbodig

In feite zijn mondkapjes voor op een feest een beetje overbodig en is de regel van de overheid met betrekking tot het aantal mensen in een gezelschap al voldoende om een veilige situatie te creëren. Uiteraard gaat men er dan wel van uit dat je de basisregels gewoon volgt. Eigenlijk zijn mondkapjes voor op een feest op dit moment dus niet meer nodig. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen te bedenken. Zijn er kwetsbare mensen op je feest, zoals ouderen, mensen met diabetes of mensen met een zwakke gezondheid, dan kun je het dragen van mondkapjes voor op een feest verplicht maken.

Maak er iets leuks van

Het mooie van mondkapjes is dat ze te krijgen zijn in allerlei kleuren en uitvoeringen. Je kunt jouw mondkapjes voor op een feest dus uitkiezen op jouw thema. Is er iemand jarig, dan laat je zijn of haar gezicht opdrukken. Is er een kindje geboren, dan maak je mondkapjes met een afbeelding van een beschuit met muisjes in de juiste kleur.

Waar moet je op letten bij het kopen van een afstandsbestuurbare auto?

Veel mannen houden van techniek en zelf sleutelen. Als je dit leuk vindt is het erg leuk om een eigen radiografisch bestuurbare auto te hebben. Deze heeft namelijk vaak een echte motor waar je aan kunt sleutelen en die je af kunt stellen. Er zijn echter wel verschillende soorten auto’s te verkrijgen. Als je een afstandbestuurbare auto wilt kopen zal je daarom wel eerst het een en ander moeten weten. In deze blog zullen we je daarom vertellen waar je allemaal op moet letten als je er een wilt kopen.

Natuurlijk is de soort motor het allerbelangrijkste. Wil jij een echte motor met brandstof in de auto hebben, dan heb je twee keuzes. Namelijk een auto met een nitro motor en een auto met een benzinemotor. Het grootste verschil tussen deze twee is dat de auto’s op benzine vaak een stuk groter zijn. Hier gaat uiteindelijk een mix van euro 95 en 2 takt olie in. Je kunt deze dus gewoon aftanken bij het benzinestation!

Als je niet geïnteresseerd bent in een grote auto zal, maar wel een brandstofmotor wilt hebben zal je automatisch uitkomen bij een nitromotor. Het wordt echter wel afgeraden deze auto te kopen als je niet goed kunt sleutelen. Ze rijden namelijk alleen onder een precieze afstelling, die voor een leek vaak moeilijk te hanteren is.

Hoe je helemaal niet van lawaai? Of wil je geen ruzie met je buren? Dan kun je het beste gaan voor een auto met een elektromotor. Hier hoef je ook niet aan te sleutelen. Je hoeft dus alleen de accu op te laden. Als het jou minder om het rijden gaat, kun je deze optie dus beter links laten liggen.

Naast de motoren is iets anders nog erg belangrijk. Je bij de koop van een bestuurbare auto vaak namelijk kiezen tussen een bouwpakket of een kant en klare auto. Zoals je wel zult begrijpen kun je met een kant en klare auto gelijk gaan rijden. Het nadeel is echter wel dat je weinig leert over de auto. Bij een bouwpakket zal je dus veel meer kennis vergaren over de auto en zijn toekomstige defecten makkelijker op te lossen.

Als met al moet je dus wel met het een en ander rekening houden. Deze keuze hangt uiteindelijk vooral af van wat jij wilt met de auto.

WordPress, een van de populairste content management systemen

Door de jaren heen zijn er op de markt heel wat verschillende zogenaamde content management systemen verschenen. Wanneer we het hebben over dergelijke systemen zijn er ongetwijfeld meteen een aantal namen die in je gedachten schieten. Het gaat hierbij niet alleen om Drupal en Joomla, maar zeker ook om WordPress. Sterker nog, deze laatste is de voorbije jaren uitgegroeid tot veruit het populairste CMS op de markt. Het merendeel van de mensen die er voor kiezen om een eigen website of blog te laten ontwikkelen kiezen er dan ook voor om gebruik te maken van dit platform. Wat maakt WordPress nu echter zo interessant ten opzichte van de alternatieven die op de markt zijn terug te vinden? Wij zochten het voor je uit en hebben de resultaten van onze zoektocht op deze pagina op een rijtje gezet.

Het WordPress CMS is ongelofelijk toegankelijk

Wanneer je als content management systeem een zo uitgebreid mogelijke doelgroep wil bereiken is het altijd van belang om over een toegankelijk karakter te beschikken. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze zonder probleem aan de slag kunnen met hun website, ongeacht de kennis waarover ze beschikken. Dit is iets waar WordPress als geen ander in slaagt. Dit platform beschikt dan ook over een uitermate heldere opzet en is bovendien beschikbaar in een groot aantal verschillende talen, waaronder ook in het Nederlands. Ook dit laatste is belangrijk. Er wordt namelijk vaak zomaar vanuit gegaan dat iedereen perfect Engels begrijpt terwijl dat in de praktijk helemaal niet correct is. Ook zonder of met slechts een beperkte kennis van de Engelse taal is het dus in ieder geval perfect mogelijk om gebruik te maken van het WordPress content management systeem.

Je maakt je website zo uitgebreid als je zelf wil

Sinds het ontstaan van WordPress zijn er door de achterliggende community werkelijk ongelofelijk veel verschillende plugins ontwikkeld. Dit zorgt er voor dat je vaak in slechts enkele muisklikken een nieuwe functionaliteit toe kan voegen aan je website, vaak ook nog eens helemaal gratis. Het toevoegen van een contactformulier, een fotoalbum, een connectie met een pagina of account op social media, etc. het is allemaal in een mum van tijd gebeurd!

Keuze uit een enorme hoeveelheid standaard templates

Op het moment dat je zelf een website of blog op het internet wenst te lanceren zal je jezelf natuurlijk ook altijd de vraag willen stellen over welke uitstraling deze moet beschikken. Door gebruik te maken van WordPress weet je in principe dat je op technisch vlak alle mogelijkheden voor handen hebt waar je ook maar enigszins nood aan hebt. Dat is echter uiteraard niet alles waar je rekening mee moet houden. Ook de uitstraling van je WordPress website of blog is er één die zeer belangrijk is. Wat dit betreft kan je een keuze maken tussen twee verschillende mogelijkheden, namelijk:

1. Een standaard template;

2. Een op maat gemaakte template;

Het voordeel van een standaard WordPress template is uiteraard dat je er geen kosten voor moet betalen. Het belangrijkste nadeel is terug te vinden in het feit dat de template reeds door heel wat andere websites ook wordt gebruikt. Wil jij er voor zorgen dat jouw WordPress blog of website over een unieke uitstraling komt te beschikken? In dat geval spreekt het voor zich dat je er voor zal willen kiezen om een design op maat te laten maken. Ondanks het feit dat hier de nodige kosten aan verbonden zullen zijn, zullen deze nog steeds in schril contrast staan met de kostprijs van een compleet op maat gemaakte website. Voor informatie over WordPress, WordPress toepassingen en WordPress onderhoud kun je dag én nacht terecht bij échtonline.