Verschillende soorten verhuispakketten, ideaal voor elke verhuizing

Ga jij binnenkort verhuizen? Of wil je je oriënteren op de mogelijkheden bij een verhuizing? Dan helpen wij je graag verder. Bij het verhuizen zijn er een hoop zaken die geregeld moeten worden. Een drukke periode dus voor personen die hierbij betrokken zijn. En om het voor u zo makkelijk als mogelijk te maken heeft goedkoopverhuismateriaal.nl speciaal verhuispakketten samengesteld. Er zijn 12 verschillende verhuispakketten, zodat er altijd wel een pakket is wat goed aansluit op uw wensen.

Waar bestaat een verhuispakket uit?
Een verhuispakket varieert in grootte en dus ook in inhoud. Het kleinste pakket is gebaseerd op een verhuizing voor 1 persoon en bestaat uit 10 verhuisdozen, 5 boekendozen en verschillende verhuismaterialen. Dit pakket bestelt u al voor €39,99. Het grootste pakket is een professioneel verhuispakket voor 6 personen en bestaat uit 60 verhuisdozen, 30 boekendozen en verhuismateriaal. Tussen deze twee pakketten zitten dus nog genoeg varianten om uit te kiezen. We hebben ook garderobedozen.

De verhuismaterialen die bij elk pakket zitten bestaan uit matrashoezen, etiketten, tape en markeerstiften. Bij alle pakketten zit ook nog noppenfolie, wat het inpakken van glas- en aardewerk makkelijker maakt en meer bescherming biedt. Dit is als extra voor de vloeipapier.

De complete pakketten worden geleverd in heel Nederland en België. Indien je voor 15:00 uur ’s-middags bestelt, staat het de volgende dag op je deurmat. Snel en makkelijk geregeld dus!

Hoeveel verhuismateriaal heb ik nodig?
Hoeveel verhuismateriaal je nodig hebt is volledig afhankelijk van jouw woning en wensen. Op onze website vindt je een betrouwbare indicatie van wat klanten gemiddeld genomen nodig hebben wij een verhuizing. Deze pakketten zijn daarom gebaseerd op het aantal personen. Indien u denkt dat er meer materiaal nodig is, heeft u altijd de mogelijkheid om materialen los bij te bestellen. Echter zijn onze pakketten vaak tot 10% goedkoper dan de losse materialen.

Komt u er niet uit? Dan staan wij voor u klaar en denken graag mee in de mogelijke oplossingen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen per e-mail, Whatsapp of telefonisch. De contactgegevens hiervoor kunt u terugvinden op onze website. Wij helpen u graag met de volgende stap in uw leven!